"Fenerbahçe’yi İzlemek Beni Mutlu Ediyor"
Dubai’de yaşayan ve Fransa’ya özel olarak bu maçı izlemek için geldiğini söyleyen Anelka, “Fenerbahçe’yi sahada görmek beni her zaman mutlu ediyor. Futbolda da Fenerbahçe’yi takip ediyorum, bugün de basketbol takımını desteklemeye geldim” dedi.
"Galatasaray Daha Çok Puan Kaybetsin"
Fenerbahçe’nin güçlü bir teknik direktöre sahip olduğunu vurgulayan Anelka, “Fenerbahçe’nin iyi oynadığını düşünüyorum. Çok iyi bir hocanız var. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında büyük bir mücadele olacak” ifadelerini kullandı.
Şampiyonluk yarışına dair görüşlerini de paylaşan Anelka, Galatasaray’ın puan kayıplarının devam etmesini temenni ettiğini söyleyerek, “Galatasaray’ın hafta sonu puan kaybettiğini gördüm. İnşallah daha çok puan kaybeder, Fenerbahçe de kazanmaya devam eder. Belki de sezon sonunda şampiyon olurlar, neden olmasın?” şeklinde konuştu.
"Fenerbahçe Taraftarlarını Çok Özledim"
Türkiye’deki futbolseverleri unutmadığını dile getiren Fransız efsane, “Türkiye’deki taraftarları hala çok seviyorum. Özellikle Fenerbahçe taraftarlarını çok özledim. Umarım en yakın zamanda Türkiye’de görüşürüz” diyerek sarı-lacivertli camiaya mesaj gönderdi.
Nicolas Anelka’nın bu açıklamaları Galatasaray cephesinde nasıl karşılanacak merak konusu olurken, şampiyonluk yarışının giderek daha da kızıştığı görülüyor.