Galatasaray'da yardımcı antrenör Ismael Garcia Gomez, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun derbi sonrası sarf ettiği "Maymun gibi zıpladılar" ifadesine sert tepki gösterdi.
Gomez: "Bu Sözler Uygunsuz"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un yardımcısı Ismael Garcia Gomez, Mourinho'nun sözleri hakkında İspanyol basınına konuştu.- "3 yıl sonra İspanya’daki meslektaşlarımla sportif olmayan bir konuyla konuşuyorum. Mourinho’nun sözleri tamamen uygunsuz." dedi.
- "Ben bir insanım, maymun değilim. Bu konuda neden böyle bir yorum yaptığını anlamıyorum." ifadelerini kullandı.
- "Elbette maçın önemi nedeniyle duygularımızı gösterdik. Yedek kulübesindekiler de aynı şekilde tepki verdi. Ancak Mourinho’nun bu sözlerinden memnun olmadığına inanıyorum." diyerek Portekizli hocaya tepki gösterdi.
"Böyle Bir Atmosfer Görmedim"
Ismael Garcia Gomez, geçen sezon Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 1-0 yendiği ve şampiyonluk yarışına doğrudan etki eden derbiyle kıyaslama yaparak şunları söyledi:- "O maçta bile böyle bir atmosfer yaşanmamıştı. Ancak bu derbinin tansiyonu çok yüksekti."