gokhann
Üye
Ancelotti’den Arda Güler için Sabır Mesajı
Son 5 maçta forma giymeyen Arda Güler, Carlo Ancelotti tarafından sabırlı olunması gereken bir süreç olarak tanımlandı. Ancelotti, Arda için, “Bu, onun ve tüm genç futbolcular için bir süreç. Rodrygo, Valverde ve Vinicius’ta da aynı şeyler oldu. Arda Güler olayı diye bir şey yok. Dünyanın en iyi takımlarından birinin parçası olması için zamana ihtiyacı var ve herkes bunu anlıyor. Anlamayanlar bunu yapmak zorunda.” şeklinde konuştu.Ancelotti, Genç Futbolculara Destek Veriyor
Arda Güler’in gelişim sürecine dikkat çeken Ancelotti, genç oyuncularla her gün konuştuğunu ve zaman zaman psikolojilerinin değişmesinin doğal olduğunu vurguladı. Arda’nın çalışarak ve öğrenerek gelişmesini beklediğini belirten teknik direktör, “Oynamak istemeleri normal ve oynamak isteyenler çalışmalı, öğrenmeli. Ben Arda ile çok kısa zaman geçiriyorum, başkalarıyla daha uzun süre birlikteyim. Bu iletişim eksikliği” ifadelerini kullandı.Arda Güler'in Durumu: Oynamaya Hazır
Ancelotti, Arda’nın fiziksel anlamda herhangi bir problemi olmadığını ve oynamaya tamamen hazır olduğunu söyledi. İspanyol basınından bir gazetecinin “Arda Güler’in durumu nedir?” sorusuna ise, İtalyan teknik adam, "İyi ve oynamaya hazır" diyerek Arda Güler’in durumunun gayet olumlu olduğunu belirtti.Arda Güler’in Real Madrid’deki Performansı
Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla 27 maçta sahaya çıktı ve 3 gol ile 5 asist yaptı. Ancak son haftalarda forma şansı bulamayan genç yıldız, Ancelotti’nin açıklamaları sonrası, zaman içinde daha fazla fırsat bulmayı bekliyor.Genç Yıldızın Geleceği Parlak
Arda Güler’in Real Madrid’deki gelişim süreci, kulübün genç oyuncuları nasıl yetiştirdiğini ve onları nasıl takıma entegre ettiğini gösteriyor. Ancelotti’nin Arda’ya ve diğer gençlere verdiği destek, Real Madrid taraftarlarının, Türk futbolcusunun geleceği hakkında umutlu olmasını sağlıyor.Arda Güler, zamana ve sabra ihtiyaç duyan bir yetenek. Ancak bu süreç, onun gelişiminde önemli bir adım olabilir. Ancelotti’nin mesajı açık: Herkesin anlaması gereken tek şey, genç yıldızların büyük takımlarda gelişmek için zamana ihtiyacı olduğudur.