gokhann
Üye
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Transfer süreçlerinden teknik direktör kararlılığına kadar birçok konuya değinen Koç, özellikle rakip kulübün transfer stratejilerine dikkat çekti.
'Hocamızla Devam Etme Fikrindeyim'
Ali Koç, teknik direktörleri ile yola devam etmek istediklerini belirterek, "Her alanda Allah'a şükürler olsun gayet iyi gidiyoruz. Sezon öncesi belirlediğimiz hedeflerimize sağlam adımlarla ilerliyoruz. Hocamız cesurca gerçekleri söylediği için yeri geldi eleştirildi ama ben burada kendisiyle devam etmemiz fikrine aynen katılıyorum. Ona, 'Yönetim gider, hoca kalır' inancımızı söyledik. Artık biraz sabırlı olmamız lazım," dedi.'Talisca İçin Malum Kulüp 2 Milyon Euro Fazla Teklif Etti'
Fenerbahçe'nin transferde yaşadığı zorluklara değinen Koç, "Talisca ile ocak ayında anlaştık ancak Arap kulübünde yönetim değişince süreci baştan aldık. Skriniar transferinden sonra malum kulüp, Talisca için de devreye girerek 2 milyon Euro daha fazla teklif etti. Ancak Talisca ve menajeri verdiği sözde durdu. Boşuna inkar etmesinler," dedi. Bu açıklama, ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme olarak yorumlandı.'Skriniar'ı Kaçırmayın!'
Koç, transferde Aziz Yıldırım'ın da tavsiyelerini dikkate aldıklarını belirterek, "Skriniar'ın Türkiye'de hangi kulübü seçeceği herkes tarafından tartışıldı. Aziz Başkan'la yediğimiz yemekte, 'Özellikle Skriniar'ı kaçırmayın' demişti. Skriniar başından beri 'Önce başka opsiyonları değerlendirmek istiyorum ancak Türkiye'ye gelirsem Fenerbahçe'ye gelirim' dedi. 3 haftalık bir düşünme sürecinin ardından Fenerbahçe'yi tercih etti. Malum kulüp onunla da ilgilendi, hiç ilgilenmedik demesinler," ifadelerini kullandı.Ali Koç'un bu sözleri, Fenerbahçe camiasında büyük yankı uyandırırken, transfer dönemiyle ilgili yaşanan perde arkası detayları bir kez daha gündeme taşıdı. Sarı-lacivertliler, sezon boyunca şampiyonluk yolunda kararlılıkla ilerlerken, transferdeki rakip müdahalelerin takım planlamalarını nasıl etkilediği de gözler önüne serildi.